Mediji

NOVA FRUCTALOVA ZIMSKA OKUSA ZA PRIHAJAJOČE PRAZNIČNE DNI

Za najčarobnešji čas v letu v Fructalu pripravili omejeno serijo dveh novih, edinstvenih okusov: Fructal Classic Kutina in Fructal Classic Rdeči ribez.

Več

FRUCTAL KREPI PODPORO LOKALNI PRIDELAVI SADJA

Ajdovščina, 4. november 2021 – Fructal nadaljuje s svojo usmeritvijo k proizvodom narejenih iz slovenskih surovin in na trg uvaja nov izdelek: Fructal Superior slovenska hruška viljamovka. – Fructal je s 5.000 tonami odkupljenega, doma pridelanega sadja največji odkupovalec sadja pri nas.

Več

FRUCTAL DONIRAL SREDSTVA ZA NAKUP ELEKTRIČNEGA KOLESA PRVI SLOVENSKI SKUPINI GORSKIH REŠEVALCEV NA KOLESU

Ajdovščina, 7.6.2021 – Fructal s svojo blagovno znamko Frutabela nadaljuje dolgoletno podporo slovenskega kolesarstva, zopet na inovativen in nov način. Tokrat so se določili podpreti Gorsko reševalno službo z donacijo gorskega kolesa na električen pogon. Uporaba gorskih koles na električni pogon ponuja nove zmožnosti reševalne službe – predvsem njeno hitrejšo odzivnost.

Več

TRUSTED BRAND 2021

Fructal že 15. leto zapored najbolj zaupanja vredna blagovna znamka v kategoriji sokov

Več

FRUCTAL IN RADENSKA NAPOVEDALA SODELOVANJE V HORECA KANALU

Zemono, 10. maj 2021 – V petek je na Dvorcu Zemono potekal podpis pogodbe o sodelovanju med podjetjema Fructal in Radenska v HoReCA kanalu. S tem Radenska prevzema pospeševanje prodaje Fructalovih izdelkov v tem prodajnem kanalu za področje Slovenije.

Več