Mediji

FRUCTAL ŠIRI PODPORO LOKALNI PRIDELAVI SADJA

Ajdovščina, 24. marec 2021 – Fructal nadaljuje s svojo usmeritvijo na proizvode narejene iz slovenskih surovin in na trg uvaja nov izdelek: Fructal Superior slovensko sadje.

Več

FRUCTAL PRVI V SLOVENIJI PREDSTAVLJA IZDELKE V EMBALAŽI RASTLINSKEGA IZVORA

Ajdovščina, 22. oktober 2020 – Fructal prvi v Sloveniji uvaja izdelke v embalaži rastlinskega izvora. – Gre za embalažo, ki je proizvedena z uporabo plastike pridobljene iz sladkornega trsa, ki je reciklabilen in naraven material. – Tudi pokrovčki so iz polimerov rastlinskega izvora. – V teh dneh prihajajo na trg v embalaži rastlinskega izvora prenovljeni, organski izdelki Fructala. – Postopoma bodo v embalaži rastlinskega izvora vsi Fructalovi izdelki v Tetrapack® pakiranjih Tetra Prisma® Aseptic 1000 Square in Tetra Brik® Aseptic Edge 200 ml. – S prehodom na embalažo rastlinskega izvora Fructal uresničuje svoje poslanstvo, ki narekuje odgovorno poslovanje do okolja in družbe.

Več

FRUCTAL UVAJA EMBALAŽO RASTLINSKEGA IZVORA

Ajdovščina, 23. julij 2020 – Fructal prvi v Sloveniji napoveduje uvedbo embalaže rastlinskega izvora, s katero dodatno zmanjšuje obremenitve okolja. – Gre za embalažo, ki je proizvedena z uporabo plastike pridobljene iz sladkornega trsa, ki je reciklabilen in naraven material. – Svoje izdelke pričenjajo vanjo polniti v avgustu, na trgu pa bodo jeseni. – Najprej v embalaži rastlinskega izvora na trg prihajajo prenovljeni, organski izdelki Fructala. – Postopoma pa bodo v embalaži rastlinskega izvora vsi Fructalovi izdelki v Tetra Prisma® Aseptic 1000 Square in Tetra Brik® Aseptic Edge 200 ml pakiranjih. – V drugem letu že načrtujejo uvedbo slamic iz materiala rastlinskega izvora.

Več

FRUCTAL PREJEL TRI ŠAMPIONE KAKOVOSTI IN DVAINDVAJSET MEDALJ NA SEJMU AGRA 2020

Ajdovščina – 3.7.2020 – Na mednarodnem ocenjevanju sadnih sokov, brezalkoholnih pijač in embaliranih vod so Fructalovi sokovi, nektarji in pijače letos prejeli 22 medalj in kar tri posebna priznanja – šampione kakovosti, kar je ponovna potrditev kontinuirane zaveze Fructala k visoki kakovosti in in v skladu z najvišjimi standardi.

Več

FRUCTAL DONIRAL ETILNI ALKOHOL ZA PRIPRAVO RAZKUŽIL

Fructal podaril 20.000 litrov etilnega alkohola Republiki Sloveniji za pripravo razkužilnih sredstev.

Več