Mediji

NAGRAJENCI FRUCTALOVE NAGRADNE IGRE '' AKTIVNO V NARAVO '' V TUŠU

Nagradna igra, ki je potekala v vseh Tuševih prodajalnah in njihovih franšizah po Sloveniji od 1.4.2018 do 31.5.2018, je zaključena. Na podlagi nakupov izbranih Fructalovih izdelkov v vrednosti nad 10 € in ob predložitvi Tuš klub kartice, so soorganizatorji nagradne igre Engrotuš d.o.o. izžrebali nagrajence, ki prejmejo privlačne nagrade. Vsem nagrajencem iskreno čestitamo in jim želimo čim več zabavnih in brezskrbnih izletov v naravo.

Več

FRUCTALOVA NAGRADNA IGRA »AKTIVNO V NARAVO« V TUŠU

Izkoristite prosti čas za izlete v naravo! Kupite Fructalove proizvode v vrednosti najmanj 10 € in se potegujte za vrhunske pripomočke za pohodništvo, primerne tudi za odprave in daljša potovanja! Z malo sreče bo lahko ena od nagrad: nahrbtnik Lowe Alpine, pohodna palica Outdoor Expert ali čutara SIGG Vaša!

Več

NAGRAJENCI FRUCTALOVE NAGRADNE IGRE ''AKTIVNA JESEN ''

Nagradna igra, ki je potekala v vseh Tuševih prodajalnah in njihovih franšizah po Sloveniji od 1.9.2017 do 20.10.2017, je zaključena. Na podlagi nakupov izbranih Fructalovih izdelkov v vrednosti nad 10 € in ob predložitvi Tuš klub kartice, so soorganizatorji nagradne igre Engrotuš d.o.o. izžrebali nagrajence, ki prejmejo privlačne nagrade. Vsem nagrajencem iskreno čestitamo in jim želimo, da čim bolj aktivno preživijo preostanek jeseni.

Več

FRUCTALOVA NAGRADNA IGRA AKTIVNA JESEN V TUŠU

BODITE AKTIVNI TO JESEN! OD 1.9.2017 DO 20.10.2017 KUPITE V PRODAJALNAH TUŠ FRUCTALOVE PROIZVODE V VREDNOSTI NAJMANJ 10 € IN SE POTEGUJTE ZA PRIVLAČNE NAGRADE! ČE VAM BO ŽREB NAKLONJEN, BO ENA OD NAGRAD - NOGOMETNA ŽOGA FERRARI, SKIRO FERRARI ALI ELEKTRIČNO KOLO APOLLO SLIM VAŠE!

Več

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE »FRUCTALOVA AKTIVNA JESEN«

Več